31.1.10

31 Januari 2010

Är så så så himla glad idag! Har flyttat hela dagen och orkaaa verkligen inte skriva mer om den just idag! Kommer upp bilder och sånt här på bloggen snart med så tar allt då men dagen har verkligen varit så fullmatad med skratt , tillochmed så Slaven satt här hemma och grät så skrattade han! Jag har världens bästa vänner helt enkelt! Imorgon ska jag tillbaka till lägenheten efter skolan! skulle egentligen sovit där inatt men orka alla kartonger precis överallt! Åh gud ja .. så underbart iallafall! Jag ligger här och ler .. Hade inte man haft öron så hade leendet gått ett varv runt huvudet! Underbart! Har världens sämsta magkänsla! Uuuuusch detta skrämmer mig! För jag hade så rätt i Fredags att jag nästan blir stolt på något konstigt viss ..


31 januari 2010

29.1.10

29 Januari 2010

Världens sämsta dag :( Inte alls bra! Somnade sent sent inatt med kompendiumet pappret över ansiktet för jag råpluggade det sista men endå idag när jag kom till skolan och skulle skriva tentan så fick jag totalt blackout! Så irriterande! Men jag skrev på det jag kunde iallafall så försökte gjorde jag iallafall! Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Journey för att kunna bli på lite bättre humös iallafall .. Snart vankas det Pannkakor som lunch! Mmmm så smarrigt! Senare så ska jag iväg och hämta mitt köksbord. Det börjar närma sig! Så lycklig! Fårse om det blir att umgås med Jennifer och Angelica ikväll! :) Skulle nog kolla på en skräckis .. BRR!


...

Ett sympati inlägg från Fröken Svensson kommer här vill jag lova! Och det kan låta lite lipigt men så är det då inte!

Nu vet jag precis vad det är jag saknar! Jag saknar kärlek så piss mycket! Massa pussar , kramar och mys! Ååååh vad jag vill ha det hela tiden i mitt liv! Att få ligga och hålla om någon precis så mycket man bara vill! Säga hur förbannat vacker personen är .. Få vakna till ett sött sms , eller få skriva ett sött sms! Få dela nånting med en person .. Få säga att man tycker om någon! Jag vill helt enkelt skaffa ett så himla bra ... förhållande och bli så kär! Och slippa strö runt onödiga känslor hela tiden!
Nej men du ska inte leta du ska vänta.
Orka!
ÅÅÅH!

Är det de här som kallas för tentaångest? Nej skulle inte tro det!


Puss! / Elin

29 januari 2010.


  • Jag vill ha Bal & Student igen!

28.1.10

28 Januari 2010.

Sitter här lite förbannad över vad egentligen personer här i Sverige håller på med?
Sitter och läser på aftonbladet för om en polischef som har förgripit sig på barn och en annan man som har förgripit sig på barn! Vad har dom innanför pannbenet egentligen? Och hur kan man vilja göra så här mot en människa? Mot ett barn som är så oskyldigt som får sitt liv förstört med men! Varför? Den frågan kan man nog ställa sig hundra gånger utan att få svar. Men man vill bara ta kontakt med dessa och fråga vad i ..... tänker ni med? Åh blir rosenrasande! Varför vill man kränka en människa genom att göra såhär? Finns nog mycket man kan skriva om denna sak men det blir så himla mycket ilska! Ååååh! Vill bara slå sönder dessa människor som gör så här! Hoppas verkligen att de döms till vård för hela sitt liv för man kan inte vara frisk om man gör så här! Usch fy och fan på er! ÅH!
Hur fan kan man?
  • http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6505034.ab
  • http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6504887.ab




27.1.10

27 januari 2010.

Insåg precis att jag inte har bloggat på ett tag men jag har verkligen inte haft tid eller lust faktiskt! Fick sådan huvudvärk nyss också som jag aldrig kommer bli av känns det som. Jennifer och jag har verkligen tränat stenhårt under dessa två veckor och hårdare ska det bli! Börjar känns nu , så gött! Och igår visade Emil oss " fjanta runt med bollarna " ( tolka som ni vill HAHA! Skämt åsiodo ) Nej men iallafall , Vi skulle sätta oss bredbent på en pilates boll med tårna mot en vägg och sedan göra situps upp denna runda boll! Det var inte det lättaste! Sedan vända på oss och göra samma sak fast så vi tränade ryggen! Usch och fy! Kan lova att vi har träningsvärk i magen idag! Men samma sak imorgon igen! Känns så skönt att börjat träna så håller man sig sysselsatt med något också!
Köpte för övrigt nytt guitar hero spel och en trådlös gitarr till igår! Jennifer och jag Spelade sönder igår , så grymt! ( även om jag inte har lyckats helt på medium ) .. Men jätte skoj iallafall! Jennifer taggar stenhårt att sätta meduim 100 % till den 19: Februari ! kommer bli grymt!

Dagen idag har bestått av att varit och handlat det " sista " till lägenheten! 3 timmar tog detta oss .. Vi var rätt trötta i den sista affären kan jag lova! men nu har jag nästan allt till lägenheten iallafall! Och på Lördag kväll så får jag nycklarna så jag kan börja flytta in på Söndag! Ååååååh så underbart med mitt egna! Så glad! Idag har vi också gett oss på att göra en cheesecake som blev helt okej! Förutom att den skulle stått kallt lite längre , sedan så har Christoffer varit på ett besök med! Mycket trevligt! Dock tråkigt att Jennifer åkte hem för ett tagsen :(

Nu ska jag försöka slappna av lite så denna huvudvärk försvinner .. Sedan blir det träning och plugga till tenta på Fredag!! Så nervös! ..

Sen så är det rätt knas att man kan sakna någon så mycket?

/ Elin

22.1.10

22 januari 2010

Äckligt dålig start på dagen! Usch orka säger jag bara! Facebook är inte bra ibland asså .. Skit facebook! Tråkigt att så lite ska behöva göra en så himla arg. Tar ut min ilska på bloggen för annars blir det bara att man skriver en massa fula statusar och det gör inte saken bättre ;) Ja herregud säger jag bara. Tur att man inte ödslade mer endå .. Tur att man kan stå tillbaka så mycket endå! Det stärker verkligen en själv som person faktiskt! Skulle just nu bara vilja bli en eremit faktiskt , slänga iväg telefon , kasta datorn och inskränkta mig själv i min lägenhet! Haha , låter det här som jag? Nej det gör det då inte! så varför ska man låta massa strunt saker trycka ner en egentligen? Så gött att man kan få ett mindre världsutbrott när man tränar istället , vilket jag ska göra om en timma! Så skönt! Nu har jag nog haft ett mindre utbrott vilket var skönt. Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning och sedan äta lite till.

/ Elin

21.1.10

21 Januari 2010

Klockan är sent och jag ska sova för åter en skoldag imorgon! Hittar inte mitt dokument till imorgon och mitt mozilla är helt skumt idag eller rättare sagt har varit länge så kommer inte åt vissa sidor. Så skall fixa detta imorgon så fort jag kommer till skolan .. Nu är det bara ca. 8 dagar kvar till den 29:e Januari ! Så himla underbart .. Mitt alldeles egna! Pappa berättade igår att han ska tapetsera om mitt kök och betala tapeterna för det är dyrt som bara den att tapetsera om ett kök , iallafall lite större om man säger så! Blev iallafall ännu gladare när han berättade det igår för mig!

Idag så gick jag och Jennifer på vårt träningsprogram för första gången. Vi började träna vid 17.30 och pumpade till lite efter 19.00 sedan la jag mig i solariet i en kvart. Räckte inte någonstans , så ska sola så mycket längre nästa gång! Sedan duschade vi och sjöng naturligtsvis i duschen ( eller rättare sagt jag .. )och insåg kort därpå att det hördes in till herrernas omklädningsrum. Vi struntade i att basta eftersom vi helt enkelt var helt off efter att tränat. Men det kommer! Så vi började helt enkelt rätt hårt idag och det känner man lite nu faktiskt! Så på Fredag går vi på hårdare! Känns riktigt gött att börjat träna så man slipper snacka mycket och verkställa så lite!

Jag mår bra bra bra så grymt bäst! Har helt enkelt världens bästa liv med de bästa vännerna man kan ha! Men frågan är .. Vart är min lycka?
Härligt också att många besöker min blogg med!


/ Elin

20.1.10

20 Januari 2010.

Åh vad mätt jag blev nu då ..Dock gott med lite mat! Väntar på att klockan ska slå 5 så ska jag börja tralla neråt stan för att träna på gymmet med Jennifer! Börjar hårt med lätt idag eftersom det är första dagen med det ska bli så skönt att börja träna! Efter att vi tränat så ska vi sola och sen basta .. Kommer bli så grymt gött!

Igår en stund efter att Jennifer gick hem så sprang jag över till Elliz för att kolla på Paradise hotel , fast vi var lite irriterade över att Franceska kan komma tillbaka efter att ha blivit utspelade och nu komma tillbaka och ta hem hela vinsten igen? Sen Jokern Pontus är bara så skum .. Skit läskig! Dock spelar han ett spel mot deltagarna och oss men fortfarande helt sjuk. Idag har det varit en väldigt tröttsam skoldag .. Dock har vi har något att kolla på när vi varit ute och tagit frisk luft. Synd bara att snickaren inte kan komma ner från taket och presentera sig! ;) Läckert .. Jag får faktiskt titta!! :) Lite svårt att inte titta eftersom det håller på med huset precis där vi står! Vi klagar inte! Nehe nu ska jag dricka upp mitt vatten och plocka i ordning så jag kan börja gå neråt stan ..

/ Elin

19.1.10

19 Januari 2010

Dagen började med skola vid 9 efter att ha somnat halv 4 natten till idag , så man var ju lite små seg när man gick upp faktiskt! Har pratat om Jean Piaget hela dagen och hans teori är helt oförståelig faktiskt! För han använder ord som man inte förstår och så fina ord och så finns det ingen bra förklaring på dessa. Som tur var så kollade vi sedan på en föreläsning av Anna som gjorde att man förstår hans teori mycket lättare! Sedan blev det lite halv tröttsamt på handledningen och så fick vi reda på tentan från Karlskrona också! Sedan har vi tenta den 29e Januari igen om de gamla teoretikerna. Är redan stressad och nervös över detta!

Sedan bar det av hem och mer eller mindre och lämna väskan sen ner på stan igen för att gå på introduktion på e3 gymmet. Emil la upp mitt och Jennifers träningsprogram och vi fick testa allt och det var inte nådigt alls kan jag lova! Kommer bli skitroligt! Beach 2010?! Läckert!


Mitt och Jennifers träningsprogram ser ut såhär som startprogram:

Uppvärmning 15 minuter crosstraining.

Rodd/Bakre delta muskel vikt 40 12*3

Latsdrag vikt 40 12*3

Bröstpress vikt 25 12*3

Axelpress vikt 25 12*3

Arm Curl vikt 25 12*3

Armpress/Armsträckning vikt 10/25 12*3

Magpress vikt 50 12*3

Sittande bencurl vikt 25 12*3

Benspark vikt 25 12*3

Benpress vikt - 12*3

Avslutning kondition 20 minuter.

Kvällen slutade med pizza och burk cola och sällskap av Jennifer. Mycket bra dag!
Imorgon går vi på gymmet!
Lite snack mycket verkstad
!


/ Elin

19 Januari 2010.




Fick tillstånd från fröken kraft att lägga upp denna otroligt fina film hon gjorde för ett bra tagsen! Så himla fint gjort om inte annat! Det enda jag tänkte nu när jag kollade var , såg jag ut sådär?



/Elin

17.1.10

16 Januari 2010

Natten till igår så gick jag och Jennifer upp och la oss hos Adde och skulle sova. Vi satte på filmen The hills have eyes men stängde av rätt fort för vi ville inte sova till ett sådant äckligt ljud så Jennfer satte på Fucking åmål istället och sen somnade vi på stört. Jag vaknade när Adde staplade in lagom full klockan halv 4 på natten. Våra väckarklockor stog på 8 men vi orkade inte dra oss ur sängen förrens kvart i 9 när Jennifer satte på duschen till Adde för han skulle orka följa med. Sedan när Jimmy hade kommit så begav vi oss till Addes pappa för att hämta släp och sedan köra in till Jönköping för stor handling på Ikea! Åh herregud , det fanns så mycket jag ville ha där inne! Drog väl ut ett par timmar extra bara för att Adde och Jimmy promt skulle lägga ner en massa saker i vagnarna bara för att! Varav en stor Yuccapalm och kuddar och dyligt. Men roligt var det iallafall! Skrattade så jag grät .. jag köpte en massa nya saker till min lägenhet varav inte onödiga saker! Sedan 4 timmar senare så gick vi och åt på Ikeas resturang och det var så gott , så gott att jag inte åt upp ! Kom hem vid cirka halv 3 med möbler och 4 kassar med saker. Vill bara att dessa två veckor ska gå fort nu så jag kan få börja med mitt alldeles egna .. :)


Sedan bar det av hem till mor min för att jag skulle duscha och egentligen gjort mig i ordning. Men sedan var Adde så snäll att han ville köra mig till Mariannelund så vid 6 så bar det av mot Eksjö för att hämta Jessica och Cesar som också skulle med till Mariannelund.
Väl framme så åkte vi till Chrille och lämnade Cesar och drog med oss dessa två pojkar men slängde av en så det blev bara Jessica , jag och crille som åkte till Jessicas mammas lägenhet för att göra oss i ordning där istället! 1 timmar senare alltså vid halv 8 så började vi dricka lite öl och sedan staplade Isak in genom dörren och han var full men så himla grym! hans skratt var väl det värsta .. Haha! 2 timmar senare bar det av mot Sebban där det var helt fullt med folk men trevliga var dom. Träffade Anders också som jag inte träffat på länge. Mycket trevligt! Vi skrek och sjöng och filmade även Crille när han pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt kul var det! Han förstår nog inte än idag vad han pratade om. Sedan gick vi för 3e gången ner till 20års festen och där var det typ 40 personer. Alla var glada endel för fulla men grymt trevligt var det! Dock var det vi som ägde dansgolvet , framför allt Pär när han dansar med slips knuten runt huvudet! Sedan drog vi hem till Crille lagom trött var jag och satt och tjötade där och drack en öl till .. Sedan somnade vi vid typ halv 3 inatt och vaknade vid halv idag på morgonen och jag förstår inte varför. Jag har legat helt utslagen i sängen hela dagen fram till det var dags att ta tåget hem! När jag kom hem till Nässjö hämtade Rickard mig och blev avsläppt hos mor min. Jag plockade lite med mina saker för egentligen skulle jag sovit hos pappa inatt med jag orkade verkligen inte dra med mig allt bort och stressa så jag ska sova här inatt istället. Kolla på Sommaren med Göran innan med och den är så sjukt rolig! Och nu sitter jag vid tvn med en cola och godis och ska strax lägga ner för att sova! Dock tycker jag att två veckor kan gå lite fortare ..

Tack för en grymt rolig och trevlig helg!

/ Elin

15.1.10

Började dagen med att vakna vid 12! SKÖNT !! Vaknade inatt typ vid 6 av att jag hade somnat med datorn i knät och glasögonen hade jag inte heller tagit av mig. Mai hade nog haft väldigt roligt åt detta annars om hon sett hur jag sovit inatt! Har sovit nere hos min far inatt och det har varit trevligt. Snart så kommer Jennifer hit och vi får väl se vad vi hittar på ! :) Trevligt dock att ta igen tid som man missat om inte annat! Imorgon bär det iallafall av mot Ikea för inhnandlande av massa möbler etc. Sedan hem och duscha sen vidare mot Mariannelund för 20 årsfest! Hoppas bara på att det blir trevligt och sen får jag ju träffa Jessica med! :) Jag tycker faktiskt att 2 veckor kan gå fortare för jag har så mycket att se fram emot! Nu ska jag läsa världens bästa tidning och dricka mitt kaffe!

/ Elin




15 Januari 2010

14 Januari 2010

Jaha! Nu är klockan sent idag igen bara för att jag sitter fast framför datorn. Men vad gör det!?På tal om annat för att tycka synd om mig så värker mina knän så förbannat! Känns som man ramlat på ett .. gymnastikgolv av plast för tusan! Hjälper väl inte så mycket mer att jag går med tajta jeans leggings över men smärtan får man stå ut med ibland. Idag när jag kom hem så mötte Jennifer upp mig som jag inte har träffat på länge eller rättare sagt umgåtts med på länge, sedan gick vi till Fc där jag tog blodtryck etc. Allt var bra förutom min ämnesomsättning! Mindre kul .. Därefter gick vi till hemmakväll och hyrde Year One och Hemma värst borta bäst. Sedan hämtade Adde oss och vi åkte hem till mig och började kolla på filmerna. Inga jätte bra filmer om man säger så! usch .. Sedan flummade vi och skrattade så enormt mycket och berättade om sjuka saker! Tur att man inte är kvackismage! Även om jag och jennifer höll på att spy några gånger! Nej usch så ofreeescht! Den här veckan har det var väldigt turbolent på många håll och kanter , men nu är det bra och lugnt och det är så skönt! Börjar ta sina myrsteg mot 1 februari faktiskt .. Vill bara få göra allt så fint och alldeles mitt egna! Sedan ska jag och Jennifer ha våra Guitar Hero kvällar med. NÖJD! Så har två saker att se fram emot om två veckor. Först min lägenhet sedan min röda Satio .. Kunde inte stå emot frestelsen så jag beställde en idag .. På Lördag bär det av mot Ikea för att inhandla alla mina saker som finns på listan och sedan mina två par nya skor! Är helt galen i skor! Köpte ett par nya nu i vecka redan för jag kunde inte vänta till på lördag och de är så sköna och snygga! Eller som Adde säger : " Fuck me stövlar " Hmm , nje inte direkt du! Jag önskar dock att folk börjar inse snart att ex är fucking nasty! USCH! Blir äcklad av att tänka tanken tyvärr ..


Jag mår så bra och är så glad! Känns som jag skriver det i varje inlägg! Men jag gör verkligen det .. Finns väl vissa saker man vill kunna ändra på men det går inte så that's it! Sånt man får leva med!

/ Elin

12.1.10

12 Januari 2010

Nu sitter jag hos mor min och har ätit gott och har det allmänt mysigt här under filten i soffa! Dagen har bestått av att plugga , skicka det till skolan och sedan åt vi tidig lunch vid 11 .. Men gott var det! Sedan har jag suttit och skrivit ner vad jag behöver handla till min lägenhet och dyligt. Sedan pratade jag med världens trevligaste 3 personal! Shit , så himla trevlig! Hel grym kille! Lovade att jag skulle ringa och skälla på honom om mina fakturor inte komma hem till mig som de ska. Ingen som vet hur man får tag på personalens privata nummer?! Haha ..
Fortsatte sedan neråt stan för att gå på apoteket och till Lindén. Slutade med att jag kom hem med 4 kassar med kläder och ett par skor.. Ojdå! Nu sitter jag här och kollar på tv , tänkte sätta i en av filmerna Rickard och Erik lämnade kvar här. Sedan lägga mig och sova för imorgon är det skola igen! Började med en ny delkurs den här veckan om olika teoretiker. Väldigt intressant men vissa håller sig inte inom nivån så man förstår vad de egentligen menar men samtidigt så är det många teoretiker som har samma synsätt. Men som sagt intressant! Har verkligen haft världens tur idag. Ring på en annons som jag inte fick först , sedan ringde tjejen tillbaka och sa att jag fick köpa stolarna. Världens bästa dag har detta varit! Så himla glad! :)

/ Elin

11 Januari 2010

I kärlek börjar man med att bedra sig själv och slutar med att bedra andra.


/ Elin


10.1.10

............

Idag har jag varit för lat ! Usch det mår jag inte bra av att bara ligga och kolla på tv .. Så himla tråkigt! Nu ska jag iallafall få uppleva en skit go sak i mitt liv och det är att i vår ska jag få hoppa bungyjump och det ska bli såå grymt! En sån adrenalin kick kommer det lätt bli! Idag är en sån dag då man bara är irriterad , och det känns inte bra det heller för att då går fel saker ut på fel personer! Dock ingen ingen ingen som förstår vad förre gående inlägg handlade om och det är så gött att ingen förstår! Även om folk tror att dom förstår så är det inte ens 1 % rätt , den här hemligheten tar jag med mig i graven! I förrgår på tal om annat så fick jag höra mycket om en person , gillar inte att höra saker utan vill helst se dom med eget öga för att kunna tro på det. Men iallafall , jag förstår inte vad personen i fråga tänker med!? Orka hålla på och fjanta runt och spela så himla cool inför sina vänner och skryta och etc etc .. Kan nog skriva om det här jätte stora " världsproblemet " i en hel evighet men vem orkar sitta och läsa den struntsaken! Allt är bara en stor lögn så varför ska man ta saker på så himla stort allvar? Lev och lek livet i stället för sjutton! usch nu triggar jag upp mig själv igen bara för jag tänker på detta irritationsmoment! Mitt liv är verkligen bäst nu! Mår så bra och är så glad!

Nu ska jag kolla vidare på den här värdelösa filmen L.a. Gigolo!

/ Elin

9.1.10

Jag har nog hittat det mest störande ämnet idag faktiskt! Eller störande är det väl inte , utan jag förstår inte själv grejen! Varför umgås med man med ett ex om man gjort slut? Varför gör man slut från första början då? När man umgås och ligger med varandra precis som man gör när man var tillsammans? Så sjukt är det! orka lägga ner energi på den frågan men man undrar ju varför .. Jag tror inte det är ett störande ämne utan att tanken stör en mer ! Har inte tänk på det förrens idag. Nu ska jag gå ut med hunden! Hund tricket .. Haha!

/ Elin

9 Januari 2010.

Vaknade upp och började dagen med att sätta på tv:n och bara allmänt vakna till .. Vaknade halv 1 idag .. Har totalt vänt på mitt dygn vilket inte är så jätte bra! Har nog världens största I-landsproblem just nu och det är att jag måste köpa nya skor och en ny plattång! Måste till Jönköping och inhandla detta! Märker hur det blir med den saken.. Vilket fantastiskt underbart väder jag vaknade upp till idag förresten! Helt klart det bästa idag! Är värt att gå en längre sväng med Kaiser idag när solen skiner så fint. Han var lagom trött inatt när jag var ute med honom en lång runda vilket han verkade tycka om! Borde egentligen plugga idag men känns som jag har kastat bort hela dagen för jag vaknade så sent. Får sätta mig ner senare och börja läsa och markera och sedan skriva mitt kompendium som skall vara sammanställt till imorgon. Men det är bara så himla svårt att hitta fakta om hjärnans utveckling genom spädbarn - död. Nästa vecka börjar vi med nästa delkurs som handlar om psykiatrins teoretiker Freud med flera.. Läste dock om dessa när jag gick Barn-fritid och då var det inte alls kul kan jag lova!
Nu ska jag sätta på lite kaffe !

/ Elin
Sitter framför tv:n med datorn i knät. Diggar inte min lilla dator så mycket längre för att jag får så ont i nacken. Tänkte mest på när jag beställde den att den är praktisk att ha i skolan. Men där använder vi ju alla andra datorer. Men finns inte så mycket att göra åt! På tal om annat så somnade nästan jag direkt när jag kom hem idag på dagen , vet dock inte varför för så himla sent blev det ju inte inatt innan man somnade? Har vaknat hundra gånger inatt och haft mardrömmar .. Annars har jag sovit helt klart bäst , jag klagar inte! vaknade vid 1 idag så förstår inte som sagt varför jag somnade igen 4 timmar senare. Sen när jag vaknade åt jag lite mat sedan drog jag upp till Jennie och Peter på kaffe och det var trevligt. Pratade om allt möjligt. Gillade nog mest när Jennie och Simon har sina diskussioner. Sedan nu vid 23 så kom jag in och var frusen som en pinne. senast jag kollade så var det - 20 grader ute och men det känns snarare som att det vore - 25 grader! Svinkallt ute! Brr .. Ska nog ta och göra mig en stor kopp te och tina upp kroppen igen.
Dagen var egentligen planerad till att vi skulle till Jönköping men Pia hade ingen bil och Jimmy skulle festa så vi bestämde att det blir nästa helg istället för då är det lite närmare flytten och allt .. Känns som jag har koll på allt till flytten men sen när jag står i mitt rum och funderar så känns det som att jag har 100 saker till att fixa , men har inte så mycket i mitt rum att flytta! Smidigt att bara flytta rakt över gatan ! Inte så långt att bära , värre blir det väl för de som ska hjälpa mig och bära upp alla sakerna för en lite trång trappa men jag klagar inte ;)

Har fått höra så himla mycket nu det senaste att det är stor skillnad på mig när jag är singel och inte. Att jag är roligare att umgås med när jag har pojkvän för att jag inte ställer några krav då. Förstår inte själv den skillnaden? Bara för att jag inte är en flickväns som ställer några krav alls och kan gå med på det mesta när det gäller vissa saker så kan det väl inte bli så stor skillnad? Och att jag inte är " normal " flickvän för att jag inte är en sån person som är ute efter konflikter och att jag är så himla lätt att vara tillsammans med? Jaha , det är väl kul att höra men iallafall .. Förstår inte att folk tänker på sånt? Märker ingen skillnad förutom att jag kanske är lite roligare och mer framåt när jag inte är singel. Men än så länge har ju ingen klagat. Känner dock att jag måste hitta på mer i mitt liv! Vill uppleva saker! Annars trivs jag med mitt liv just nu , egen lägenhet snart, blivande skötare och har världens bästa vänner! Förstår inte varför man skriver det i en blogg men har hört det så mycket det senaste och så ville jag skriva något annat i min blogg än om min vardag .. Diggar livet stenhårt om inte annat så kan inte annat än att le! Nu ska jag ta och kolla vidare på tv:n och göra mig en stor kopp te.

/ Elin

8 Januari 2010

Har börjat fastna för musik som går på tv:n just nu , typ som den här videon jag har lagt upp nu! Har aldrig kollat på det här programmet Glee nånting utan bara hörde låten på tv:n nu för några dagar sen och gillar hur dom har lagt fram låten i det programmet. För låten är så himla bra! För att låten säger så himla mycket!

/ Elin


7.1.10

6 januari 2010

Börjar inlägget idag med att skriva att det är verkligen jätte kallt ute! Känner knappt av mina fötter längre .. Sådant här kallt väder vill inte jag ha .. Det var - 10 grader ute för typ en timma sedan och igår vid denna tiden så var det -14 grader men det känns som om det är kallare idag än igår!? Förstår inte hur det går ihop sig men endå .. Det ska visst vara ryska vindar och Sveriges kallaste vinter. Hoppas inte att det är snö på min födelsedag som är om två månader för det är så tråkigt att kolla ut genom fönstret på sin födelsedag och det är massa snö! För en del andra är det jätte roligt med snö för då kan man vara ute och leka både i snön och med annat .. typ en bil! Tycker det är så roligt att se när en person blir helt galen av att vara ute och leka med sin bil! Har dock aldrig tyckt det är tråkigt att åka med heller för den delen! Igår så var fröken och skrev på sitt hyreskontrakt med Lindén och jag är så grymt glad! För nu är lägenheten min bara min och jag vill bara att dessa 3 veckor ska gå fort så jag kan flytta in! Kommer dock känns ensamt i början eftersom man har haft folk omkring sig hela tiden men det kommer gå över. Man är väl alltid såhär glad och upphetsad över att flytta hemifrån till något eget skulle jag tro.. Sedan igår så gick jag över till Elliz igen och följde med henne och handlade .. Sen gick jag hem och kollade på en film och vidare sen för att äta lite mat tillsammans med min lillebror! Sen åkte jag till Jönköping och på vägen dit så snöade det ju absolut inte alls. Skapligt mycket ..Under natten där s fick man en sak vetenskapligt bevisat iallafall! Aldrig skrattat så mycket kan jag lova. Inatt har jag sovit så himla skönt! Att det kan göra så mycket att man sover skönare för att man sover med någon trodde jag faktiskt inte .. Men nu sitter jag här under mitt mysiga täcke med mys kläder! Har haft på mig mina nya glasögon idag med för jag var nere hos min optiker igår och fixade dom! Så grymt sköna är dom , och snygga!
/ Elin



5.1.10

4 Januari 2010

Idag började vi skolan igen på Träcentrum och det var helt öde när vi kom vid 09.00 idag .. Var verkligen inga människor i skolan förutom vi 8 stycken och 4 st andra .. Annars brukar det vara huur mycket folk som helst på denna skolan! Förstår fortfarande inte varför vi Psykiatri elever börjar en vecka tidigare! Vi har iallafall börjat med första delkursen som handlar om hjärnan bland annat och det är sjukt intressant! Tills på Fredag ska vi vara klara med ett samlat kompendium om hjärnan och dess beståndsdelar .. Går bara 4 dagar denna vecka för att vi är lediga på Onsdag! Känns som om tiden är vääldigt knapp faktiskt!
Efter skolan så åkte vi till Soff/Säng butiken och som vanligt så var det Annelie som fastnade bland alla urläckra med dyra soffor! Måste säga att det finns sjukt mycket att välja mellan ..
Sedan var det bara att heja på oskar lite snabbt och sedan in till Elliz på en kopp kaffe och en cigg och sedan upp en plan där jag tittade på min lägenhet! Den var verkligen underbart fin , faktiskt finare än jag trodde! Så nu har jag fixat och donat idag med en massa saker! Känns verkligen jätte bra detta! Gladast i Sverige är Elin Elisabeth Svensson iallafall! Så nu ska jag skriva ner precis allt jag ska köpa och sedan in till Jönköping för att storhandla på ikea med Pia och Jimmy! Sedan så har bara kvällen bestått av att ta det lugnt och sedan så satte vi på filmen Paranormal actitivty och den tänker jag aldrig mer se! Eller jo , jag har lovat Jimmy så en gång till ska jag se på den! Men usch fy och blä vilken äcklig film detta var! Jag ska iallafall aldrig mer se på en sådan film när jag ska sova ensam. Kommer aldrig somna inatt pga av detta! Aldrig Aldrig Aldrig ... Hur ska detta gå när jag ska bo i en stor lägenhet helt själv och sova själv? Kanske skulle skaffa mig ett monster som beskyddar mig..

/ Elin

4.1.10

Nu tänker jag blogga för mig fjärde gång idag! Nu är det så här att min vän Josef total mobbar mig för att han ska få en Sony Ericsson Satio med 12,1 megapixel kamera och pekskärm som jag har tjatat över att jag vill ha nu sen den kom ut! Och varje gång jag ungefär yttrar mig om nånting så ska han alltid kläcka att : Ja men jag ska få en Satio jag , Eller : dock så tror jag det hade blivit bättre bilder om du haft en... SATIO! Jag tycker att han nu ska vara tyst om att han ska få en Satio som jag vill ha! Men sen så ska jag referera till dig Stanley : Mobilen som kommer ut efter Sation ska jag köpa och totalt råmobba dig för jag har den och inte DU! Så det så! Eller så tar jag den och låtsas som att det absolut inte är jag som har den .. Fast det lär han väl fatta men endå! Dumma norsk!! Nej nu gick jag över gränsen igen .. Förlåt! Hihih.. Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen så jag tog mig i kragen och bloggade om det..

/ Elin

3.1.10

Finally.

Jag kan ju faktiskt inte annat än att säga att jag är glad som bara den! Finns många olika orsaker till detta men en av dom är att jag har fått stans snyggaste glasögon och en annan sak är att imorgon kl. 17.00 smäller det .. Jag är nöjdast! Dagen idag i stora drag har gått ut på att bara hänga på Q8 sen ungefär 16.00 idag på eftermiddagen.. Oskar och Peter säger att de ska skapa en facebookgrupp om de som hänger mest på Q8 .. För det är ju faktiskt inte som de två säger att vi som hänger där inne inte har något liv , utan bara en massa tid till spillo! Inget annat för ett liv har vill jag då säga att jag har .. Sedan står och trampar på samma samma ställe känns det som , känns som att man inte gör nånting men man styr ju hela tiden med saker så jag inte vet vart jag skall ta vägen! Imorgon börjar skolan igen på tal om annat , och det känns väl både roligt och tråkigt för alla andra börjar inte förrens nästa vecka .. Fast det är dock gymnasieeleverna och vi är ju faktiskt yrkeshögskole studenter! Men jag hade iallafall inte sagt nej till en ledig vecka till ..



/ Elin
Nu ska jag försöka få ner allt på ett inlägg smidigt och bra utan att någon fattar om vad jag pratar om. Efter denna ur härliga bilfärden så fortsatte jag och Elliz in till henne där vi gör det vanligt , sätter oss vid fläkten , tänder en cigarett och häller upp ett glas cola och så börjar vi att prata och diskutera och det är så gött! Vi pratar om precis alls! Ska inte berätta vad vi pratade om dock för då blir det bara en massa strunt från en massa olika håll ..
Men inatt när vi pratade så fick jag en snäpp på näsan och det var riktigt härligt att kunna vakna upp och förstå vad jag egentligen håller på med! Jag och Elliz har inte så mycket att jämnföra med utan det ligger på himla lika plan. Helt sjukt .. Sedan pratade vi även om att det måste vara nånting dessa inte trivs med eftersom det inte kan gå längre än till en viss gräns , vad är det? Skäms dom över vad som skall komma? Skäms dom över oss som personer? Sen så kom jag fram till att jag inte är någon annan än mig själv för jag kände mig så omogen mot alla andra som är 20 år men det är bara för att jag vågar vara mig själv och inte framstå som en person jag inte vill vara eller som en person vill att jag ska vara! Inlägget blev sammanfattat för skulle jag skriva allt så skulle det nog gå åt minst 10 inlägg minst ..


/ Elin.

3 Januari 2010

Godmorgon! Strålande sol ute när man vaknar ..Underbart! Kan inte påstå att jag vaknade tidigt men det har ju sina orsaker det med! Har precis ätit upp mina nudlar och jag har faktiskt glömt hur gott det var! Kvällen igår slutade med att jag gick här hemma och surade för att jag var så uttråkad och det var ingenting på tv:n sen beslutade jag mig för att följa med Andy , Erik , Rickard och Elliz ut och dra en sväng. Igår var det skit kul verkligen och jag har aldrig skrattat så himla mycket i mitt liv innan tror jag. Kan iallafall inte minnas sist jag skrattade så mycket.. Började med att vi var i stan och drog med det var ju tråkigare än vanligt så vi åkte utåt Isåsa hållet och fortsatte ut på någon lite väg. Andy och Erik körde som dårar och vi 3 där bak tackade varandra för den här tiden för vi var mer eller mindre rädda för det gick såå fort nerför dessa små vägar! Tills vi kom till en väg där det inte var plogat och Andy skulle bergsäkert klara att åka på den här vägen och det gick ju bra till vi fastnade .. Rickard och Erik försöker putta men det gick inte så bra för det slutade med att de skrek som två flickor och hoppade in i bilen och sa att snömonstret tittade på dom. Vi satt där i bilen och frös lite och Andy försöker ta loss bilen men det gick inte så bra så han fick ringa sin vän Anton som kom och drog upp Rickards bil som sedan såg ut såhär :










Vi passade även på att ta lite bilder när vi blev utskickade ur bilen
för att de skulle kunna få upp bilen!

Sen blev vi jagade en Anton med Jeepen och det var lääskigt. Jag sprang vill jag lova! Kvällen fortsatte med att vi var ute och lekte till klockan 02.30 inatt sedan fortsatte jag med hem till Elliz och där kan jag lova att där inne pratade vi som två kacklande hönor och det inlägget kommer jag till lite senare för det var inte lite saker vi pratade om.


/ Elin

2.1.10

2 Januari 2010

Andra dagen in i Januari och det känns fortfarande inte som om man är inne under 2010 eller att det är Januari redan .. Kanske är därför man är så trött för att det har rört om så mycket under veckodagarna .. För det känns som om det är Söndag idag och inte Lördag? Men det blir väl bra det med! Fick nyss ett sms om att det är årets första sommarparty på hotellet idag , och kommer man i den bästa sommar outfiten så kan man vinna 2000 kr.. Det lär vara folk på hotellet idag eftersom det är 18 år och att man kan vinna pengar! Gud vad pengar gör mycket här i världen. Själv ska man vara lugn när det gäller alkoholen , känns inte kul längre faktiskt. Händer aldrig något kul här längre heller ..

Idag ska jag klippa lugg igen , jag är trött på mi
n jätte långa lugg nu faktiskt så nu får det bli lite ändring, ska börja göra avfärgning på håret också eftersom jag skall bli blond. Känns jätte bra och jag diggar't! Vet inte riktigt vad man ska göra ikväll utan det blir god mat och tv:n ! Jag vaknade klockan 2 idag så det lär blir en riktigt skön kväll :) Jag börjar bli lite otålig för jag vill ha Måndag / Tisdag nu!

/ Elin.


Inte världens seriösaste bilder men här har jag lugg iallafall och bilderna är från förra året.










1.1.10

Mysigt ..

Sitter här i soffan nu och har fixat lite .. Ska göra en riktig header snart men tar sin tid att få det perfekt så det får vara tills vidare! Har gjort mig en stor kopp te och kollar på Ocean's Twelve (?) vet inte varför jag har på just den men har varit så himla inne i datorn nu så tvn har bara rullat på .. Ljusen är tända och bebis hunden ligger i jämte mig och sover så sött och jag under en filt helt all by myself. Satt precis och tänkte på hur fint det är ute när det glittra så himla fint och så är himlen så fin med alla stjärnor. Måndag / Tisdag kommer att bli händelserika dagar för då ska jag kliva ut i den stora världen och sen får jag hoppas på det bästa!

På Måndag så börjar skolan igen och vi har endast en vecka på oss med kommande delkurs. Känns lite stressigt eftersom vi bara går 4 dagar nästa vecka! Och så kommer vi få tillbaka våra resultat från våran två dagars tenta vi hade senast i Karlskrona och jag hoppas verkligen det gick bra! Vi i vår klass stressar upp varandra och sedan i slutändan så är det inte så himla farligt ändå .. Nu blev det liv här på hunden för Erik , Rickard och Andy kom hem nu och jag blev beordrad att sätta på kaffe! Yes sir säger jag då!


/ Elin

1 Januari 2012.


Ville så gärna lägga upp en bild på hur min klänning såg ut igår , tycker den är så fin!

Nytt år är det nu! Igår var det nyårsafton och det blev trevligare och roligare än jag trodde!
Vi var väl en 15 personer sedan försvann endel men det var fortfarande folk kvar. Vi skålade 3 gånger , vi smällde 3 raketer från Rickards balkong varav när jag sköt så hamnade den hos grannen på första våningen men som tur var så sköt den bort mot lägenheten och hamnade inte i deras lägenhet. Lite nervös där ett tag .. Rickard sköt Slaven på benet och allt finns på film som sedan kommer att hamna här ! Har aldrig skrattat så mycket i mitt liv! Vid klockan 21ringde min söta babe och sa att hon var på väg och så glad jag blev! Eftersom hon och jag inte träffats på länge så pussades och kramades vi såå mycket! Passande till 12 slaget så skulle vi försökt vara i parken men det gick ju inte enligt planerna så vi stog ute på gatan och smällde raketer och Slaven öppnade Champagnen sedan skulle jag vara grym och spruta på dom andra men fick hälften över mig själv .. Klantigt var det väl om inte annat! Vi fortsatte ner mot stan för att titta på alla fyrverkerier och det slutade bra och det var så fint! Sedan när vi skulle mot ett annat ställe så sprang jag nästan hem i mina skor för jag hade så ont och frös halvt ihjäl om både ben och fötter så jag stannade till hemma och bytte leggings och skor. Vid två slaget så var gick vi hem hit med folket och jag var så himla hungrig så jag var tvungen att laga mat och det var så gott! Sedan gick jag och la mig för jag hade så otroligt ont i huvudet och det handlade inte om att jag var onykter för det var jag inte! Medans jag låg och sov så satt de andra i soffan och hade trevligt .. Idag på morgonen vaknade jag av att min mor ringde men jag var så trött att jag fortsatte sova.. Gick upp ur sängen vid 1 och har legat i sängen hela dagen! Ibland orkar man bara inte göra nånting utan bara ligga i sängen och ta det lugnt.Har även fått i ordning på designen här på bloggen och jag tycker den är så söt! :)

/ Elin




Centrera