23.2.10

23 Februari 2010.



Här ligger jag under min sköna filt , tittar upp ut genom fönstret och det snöar .. igen! Vi är lediga idag bara för att det var problem för vissa att komma in till stan. Men tur att de inte satte sig i bilen och körde vid detta väglag. Går in i Mars nästa vecka , och det är massor med snö fortfarande ute! Tycker helt klart det räcker nu faktiskt .. Första gången i hela mitt liv det är snö på min födelsedag .. Kommer kännas hel knas faktiskt! Sitter och små ler och vissa saker bland annat åt en sak som hände igår när jag och Jennifer hade varit på " stan " och hämtat min nya leksak. Väl hemma och utanför dörren in till trapphuset så ska jag gå över en snövall , och pang säger det och jag ligger där under all snö och håller på att skrattar ihjäl mig! Herre så roligt det var! Jennifer hade roligast tror jag. Hon stod ute på vägen och skrattade , sen hörde jag ett dovt ljud av en ringklocka , då är det en farbror på en cykel som drar förbi och håller nästan på att ramla av cykeln för Jennifer står på vägen och skrattar. Åh fy vad roligt det var! Nu ska jag fylla på min kopp och fortsätta plugga till min tenta imorgon.





18.2.10

17 Februari 2010.

Dagen har bestått av först skola , sedan vidare till Forserum till Dahlis sedan därefter så hämtade min bror mig och vi åkte hem till honom och Angelika och drack lite kaffe och tog det lugnt.. Sedan åkte vi vidare för att hämta mitt tv-bord ( SÅ GÖTT OCH TACK LITTLE ) och sedan tillbaka till Johan och hämtade lite där till min lägenhet! Riktigt nöjd! Känns som mitt vardagsrum lev lite mindre faktiskt , lite skönt för det ekar så eftersom det är högt i tak.

Nu ikväll har jag och Jennifer bara tagit det lugnt! Riktigt skönt , det är då tur att man har dålig humor så man kan skratta om nästan allt! Om du läser detta Jennifer så RONJA RÖVARDOTTER! Åh gud vilket program! Haha .. Åh herregud! Fortsättning av dålig humor kommer jag återkomma till imorgon! Oh my , insåg att jag har inflyttningsfest på Fredag. HOLY! Jag måste städa , handla och hitta kläder! PAAAANIK!

Natten till igår så sov Likkan här och vi hade mycket trevligt under kvällens gång! Innan jag somnade så var hon ute och pussade på sin pojkvän och när hon kom tillbaka så hade hon med sig en lapp från honom som han hade skrivit till henne när han hade haft tråkigt på jobbet. Det var verkligen så himla fint skrivet! Jag bara log när jag läste den här lapp. Och sedan bestog hennes kväll av massa söta sms.

Så vill jag med ha det! Jag vill med ha gulliga söta lappar och sånt!
Jag vill med ha!
Jag blir som ett barn när jag skriver det här. Haha .. Likt mig?
Jaa det är det.

  • Något lyckligt kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person.

16.2.10

Vackert.

16 Februari 2010.




Bilder från vinkvällen hos mig i Fredags.


En negativ egenskap hos Fröken Svensson.
  • Jag litar bara på mig själv!

15.2.10

15 Februari 2010.






Har börjar att missa totalt att uppdatera! My bad! Men nu så blir det en liten uppdatering iallafall.

Förra Torsdagen åkte jag till Jönköping för att träffa min vän. Alltid lika trevligt , roligt och mysigt ( även om mitt humör kanske inte var på topp , men händer dock bara en gång! ) men sååå tråkigt att åka därifrån. Men så är det alltid!

Fredagen så kom sandra , Mimmi , Angelica , Johanna , Nicolina , Dominique hit och drack vin! Myycket trevligt! Sedan kom Slaven upp med och han tyckte det var lika kul som jag att lyssna på fulla människor. Sedan körde han ner oss till hotellet och där bar det direkt åt dansgolvet. Och vi är lika snygga när vi dansar , känner sig dock inte lika attraherad längre en snuskig gubbe dansar bakom en .. Usch! Men han vart väck fort! Träffade också min gamla granne som visade sig att vara mycket trevlig! Jag skällde på honom lite med! Det tyckte han säkert om. Vem gör inte det? Sedan drog vi runt och Björn skriver ett sms och frågar om det är efterfest hos mig. Visst svarar jag! Men när man ställer sig ute vid entrén så kommer han in med en bunt papper mot sitt ögonbryn , jag blir helt ställd och fattar ingenting ! Visade sig att han blivit skallad av någon när han skull gå in på toaletterna. Han fick åka vidare till akuten och sy 4 stygn! Scarface kallar jag honom nu! Grymt dock!

Lördagen bestod av att vaknar framför allt , sedan så drog jag fram dammsugaren och fixade. Sedan skickar jag ett sms till Christine som inte hade dykt upp än .. Väl i trapphuset hade hon fått mitt sms och hoppas in genom min dörr ( Inte ordagrant ) med sin urporriga
- dra med mig vagn - Så grym! Sån ska jag med köpa ! Tror jag .. Sedan bestod våra timmar från 12 - 17.00 av att plugga. Tack så mycket Christine! Sedan gjorde vi oss i ordning och jag fick panik för mitt hårspray tog slut. Det av upp helt enkelt! jag blev ledsen för jag inte kunde göra en lock till i mitt hår. Men det gick ju bra ändå! Sedan dök de andra i klassen upp och kvällen bestod av singstar , guitar hero och vin! Jag fick världens finaste halsband + lykta! Tack så mycket för det! slaven kom även upp denna kväll vilket alltid är lika trevligt. Jag blev lite mer sentimental än vanligt på köpet och det var inte för jag var onykter!
Efter mycket god mat och goda bullar ( Gjorda av Jennifer, Tack så mycket! ) så ligger jag och Likkan i min soffa under varsin filt i varsin ende, snart blir det sängen för jag börjar bli trött!

Tycker dock norsken kan ta och komma hem för jag tycker det är tråkigt när han inte är hemma!

10.2.10

10 Januari 2010.


Jag har nog världens sötaste farmor som har skickat ett Alla hjärtans dag kort!

10 Februari 2010.

Nu är man äntligen hemma efter en lång dag. Fick tid på sjukhuset vid 13.30 idag för att kolla upp mitt knä .. Väl där så fick man vänta i nästan en timma bara för att kolla på mitt knä , sedan vart det blodprov som gällde men visade ingenting! Utan bara svullen och lite vätska i knät. Så läkaren skrev ut smärtstillande som jag ska äta i några veckor och ordinerade ingen träning :( ÅH! Lagom sur för detta!


9.2.10

9 Februari 2010.

Ligger i soffan och klagar för mig själv i huvudet över hur ont jag har i mitt knä och även i foten. Slutar väl med att jag inte kommer ur soffan! Jennifer ligger vid mina fötter och halv sover och jag ligger vid min dator och glor! Har precis ätit kvällsmat .. så gott! Har inte orkar tända några ljus idag heller.. Fick reda på saker nu jag aldrig trodde skulle komma fram? Kanske är det jag gör , jag går på allt så fruktansvärt mycket? Nog därför jag alltid sagt att jag inte litar på någon. Skitsamma! Vem orkar bry sig? Inte jag! För en gångs skull inte irriterad :) .. Trivs fruktansvärt iallafall !

Imorgon är det skolan igen! Går med halvfart fram för vi har 7 st filmer att kolla på! Som är två timmar långa .. Man blir lite seg! Sedan har jag telefontid på sjukhuset för att boka tid för att kunna kolla upp mitt knä. Förmodligen vatten i det. Vad det nu menas med? Sånt man märker. Ont har jag och svullet är det också! ( TYCK SYND OM MIG , HAHA! )
så idag tränade vi inte så mycket ben .. men det var rätt skönt! Testade någon ny sak med .. Den var väl sådär men rolig som bara den!




8.2.10




Måste bara få vara lite omogen igen och visa upp mig och Olli olla tillsammans! Han är såå söt!






Innan när jag pratade med min bror så insåg jag hur sjukt mycket jag saknar honom!

....

Bäst idag 8/2 2010 :

- citat ala Dominique Arrborn " : " Du kan ju inte bara vara polack , det ser du inte ut som? " Nej jag är arab fick Niki till svar. Niki brister : " Jag har ju för h..... svurit en ed att aldrig ligga med en turk" Niki får till svar : Jag är inte turk jag är arab Niki. "

8 februari 2010.

Har verkligen inte orkat ta tag i att skriva nånting ifrån förra veckan .. Har bara lagt upp en bild och en video ifrån när jag och Jennifer skulle vara lite omogna! Men insåg snabbt att det inte funkade så bra! Hehe .. Lite barnasinne har man kvar faktiskt! Förra veckan bestod av skola och plugga sedan så har en massa vänner vart här och umgåtts med mig! Riktigt trevligt. Nu har jag fått upp nästan allt på väggarna och även gardiner i vardagsrummet men mer saker ska det bli. Hoppas iallafall på att det kommer bli sjukt mysigt! Trivs så bra även om det är förbaskat kallt här i lägenheten! Denna vecka består av skola och plugg. Kanske mysigt nattbesök , vem vet? Man hoppas iallafall! Jennifer ska sova här inatt iallafall! Nu så gör jag inte så mycket, måste hitta på nånting att göra för nu efter dessa två SISTA cigaretterna så kommer jag vara riktigt rastlös! Kanske träna en dag extra .. ? Den här gången så är det seriöst iallafall! Lyckades åtminstone trappa ner rätt grymt .. Lyckas man med det så ska man lyckas sluta också ..

Utmaningar ska det vara! Diggar't!
Den här gången ska jag iallafall ha rätt!




8 Februari 2010.

4.2.10

4 Februari 2010



Jennifer lever ut hårt som rockstjärna! Min tv kommer ligga på gatan innan kvällen är slut , Jag lovar!