31.12.09

Nyårsafton!

Idag är det nyårsafton och det känns faktiskt lite konstig för allt har gått så fort detta året? Imorgon är det nytt år och allt .. Jag sitter här vaken sen en timma tillbaka och fixar med mitt hår , går bättre än jag trodde! Great .. Blir visst rätt bra med folk uppe hos Rickard idag ändå verkar det som och det är roligt bara det inte blir en massa tjafs. - 15 grader var det inatt sista jag kollade och idag säger dom att det skall bli - 20 .. vet inte om man ska tro på det men iallafall .. Jag kommer frysa ihjäl ! Dock självförvålat ..Startade min blogg här igår och det känns bra. Men orkar inte hålla på med massa fix & trix .. Men ska fixa en snygg design iallafall! Ringde och väckte Slaven nyss med och han var vaken vilket jag inte trodde han skulle vara! Och ikväll så kommer min vän Jessica in hit också och det ska bli såå kul! Inte träffats på ett väldigt bra tag nu faktiskt! Nu ska jag fortsätta med detta sedan hoppa in i duschen!

Gott Nytt år !

/ Elin
Jaha! Nu var man här i bloggvärlden igen ..
Skulle egentligen haft en blogg på en annan sida men det strulade så himla mycket hela tiden så jag fixade en ny här. Finns dock väldigt mycket kvar att fixa men jag var så sugen på att börja skriva igen!

Förstod nu tills nu någon timma tillbaka att det är skönt att blogga på något sätt för man får så otroligt mycket skrivet som man inte alltid vill prata om i verkliga livet! Hänt mycket i tårar men nu är man bakom skolbänken igen och läser till skötare inom psykiatri .. Riktigt skoj faktiskt , ska jag vara ärlig så trodde jag inte jag skulle klara av pressen men det är inte så svårt om man bara ger saker och ting en chans här i livet! Man ska inte ta allt på så himla stort allvar har jag lärt mig utan också se saker och ting på ett helt annat ögonsätt! Med de underbara klasskamrater man har så klarar man allt ! Sådana glädje spridare har jag aldrig träffat i hela mitt liv! Man ler dag in och dag ut bara för era skratt .. Jag är klar skötare år 2011 vilket känns som ett stort steg på min livsplanering! Ett mål närmare det jag egentligen vill bli! Känns great! Har fixat och donat den senaste veckan också och det känns så bra att jag inte vet var jag ska ta vägen , så den 1/2 2010 så har jag nånting för mig själv! Underbart! 2012-01-28 kommer bli en fin upplevelse för då får du komma ut i det verkliga livet igen. Jag saknar & tänker på dig varje dag ska du veta! Tänker ofta på hur stark och positiv du har varit till allt och hur bra allt har gått för dig. Kanske låter dumt att skriva , men jag är stolt över dig ska du veta! Ligger här under mitt varma duntäcke och tänker på att det inte är så farligt ändå .. Jag klarade att trycka bort nånting för första gången i mitt liv! Det var jobbigt att höra det och man kände sig otillräcklig och åsidosatt , precis som man vore något extra .. men jag trivs där jag är nu! Och det hoppas jag verkligen inte att det kommer att ändras för nu är allt det där svarta bort , fast det är väl självklart att man känner så ibland! Vi funkar ju så vi tjejer .. Men jag har klarat ta bort det där och se det med helt andra ögon! Imorgon är det nyårsafton och det ska bli så kul! Nytt år nya möjligheter som man säger .. Har fått en så fin klänning och köpt perfekta skor och allt ! Kommer bli så bra hoppas jag iallafall! Nu ska fröken Svensson sova för jag ska agera väckarklocka imorgon , om jag vaknar själv vill säga!

Godnatt!

/ Elin.