2.3.10

2 Mars 2010.



Bra helg , trevligt start de två dagarna början på veckan , mysig kväll med fina vänner varav två är kvar och ligger i min säng och ska sova. Jag är trött och ska därför somna här i min soffa. Jag får sova på soffan och inte i min säng? Vad snäll jag är ! Orkar inte skriva mer för att min huvudvärk är såå otroligt jobbig.

Godnatt! Natti natt ..


2 Mars 2010.

118800 - Vem är Elin Svensson?
Svar: Elin Svensson är en tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. Att få ha en stor blogg , vara med i lets dance och kanske till och med ha ett hemma-hos reportage i aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. Det dumma bara är att du hon är helt talangfri vilket gör det hela aningen problematiskt. Vi föreslår att hon ska ligga med några killar i en slabbig dokusåpa , det brukar vara biljetten till himlen! Lycka till!


118800 - Vem är Elin Elisabeth Svensson?
Svar: Elin Elisabeth Svensson är en tjej med stor potential men som inte kommer fram riktigt här i livet. Hon är otroligt charmig och söt men är aningen för blyg för att få folk att förstå hennes karisma och intelligens. Med lite skinn på näsan och mer självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill.


Jag dör! Haha ..